Τα πλεονεκτήματα των κεραμιδιών WIERER

Τα κεραμίδια Wierer είναι συνώνυμα με τις στέγες ποιότητας, την υψηλή απόδοση, την καινοτομία και την αισθητική

Ιταλική ποιότητα και 30 χρόνια εγγύηση

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους είναι πιστοποιημένα με το UNI EN 490/491 και έχουν εγγύηση 30 χρόνων.

Απόλυτη στεγανότητα

Τα κεραμίδια είναι αδιάβροχα και προστατεύουν το σπίτι από το νερό και τις ζημιές που προκαλεί (UNI EN 490/491). Το βάρος τους δεν αυξάνεται μετά από βροχή.

Αντοχή στον παγετό

Με μεγάλη αντίσταση στη ψύξη-απόψυξη τα κεραμίδια δεν επηρεάζονται από αντίξοες καιρικές συνθήκες όπως παγετό και χιονόπτωση (UNI EN 490/491).

Αντοχή στη θραύση

Τα κεραμίδια αντέχουν εξαιρετικά μεγάλα φορτία βάρους και δεν σπάζουν εύκολα είτε κατά την τοποθέτηση ή μετέπειτα από επισκέψεις στη στέγη (UNI EN 490/491).

Τέλειες Γραμμές

Τα κεραμίδια είναι τελείως ορθογωνισμένα και ίσια και δημιουργούν άψογες στέγες με τέλεια ίσιες γραμμές.

Οικονομική Τοποθέτηση

Οι πολύ ακριβείς διαστάσεις των κεραμιδιών μειώνουν τον κόπο, τον χρόνο και το κόστος της τοποθέτησης τους.

30 χρόνια παρουσία στην Κύπρο και Αντοχή στο πέρασμα του χρόνου

Τα κεραμίδια WIERER επιδεικνύουν 30 χρόνια παρουσία στην κυπριακή αγορά με χιλιάδες τοποθετήσεις, που αποδεικνύουν την εξαιρετική ποιότητα των κεραμιδιών τόσο στο πέρασμα του χρόνου όσο και στις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες της Κύπρου.


Ολοκληρωμένη λύση Στέγης

Η σειρά κεραμιδιών WIERER διαθέτει ειδικά εξαρτήματα και αξεσουάρ για κάθε δύσκολο σημείο της στέγης όπως επίσης και παράθυρα οροφής.


Η εταιρεία WIERER

Η εταιρεία WIERER ίδρυσε το πρώτο της εργοστάσιο το 1963 στο Chienes της Ιταλίας και σήμερα είναι ο ηγέτης στην αγορά των κεραμιδιών στην χώρα με 15 εργοστάσια παραγωγής από το Τιρόλο έως την Σικελία πρεσβεύοντας όλα αυτά τα χρόνια την ποιότητα, την καινοτομία και την προσοχή στον πελάτη. Η εμπειρία που αποκτήθηκε στα 50 χρόνια δραστηριότητας και η σύμπραξη της έρευνας και ανάπτυξης με τα κέντρα του ομίλου MONIER στη Γερμανία και την Αγγλία έχουν καταστήσει δυνατή την ανάπτυξη νέων προϊόντων που ικανοποιούν τις ανάγκες της εξελισσόμενης αγοράς και τους όλο και πιο απαιτητικούς πελάτες.


100% ανακυκλώσιμο προϊόν – Περιβαλλοντική πολιτική

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας WIERER. Η χρήση της ενέργειας, του νερού και των μη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας γίνεται πολύ συνετά σε όλες τις λειτουργικές μονάδες της εταιρείας. Τα φυσικά υλικά και χρώματα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των κεραμιδιών δεν έχουν βλαβερή επίπτωση στο περιβάλλον και στην υγεία και το γεγονός ότι τα υλικά είναι αδρανή κάνει τα κεραμίδια εντελώς ανακυκλώσιμα.


O όμιλος MONIER

Ο όμιλος MONIER κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον τομέα των στεγών με 120 εργοστάσια σε 36 χώρες και δραστηριότητα σε 50 χώρες σε τέσσερις ηπείρους. Η επιχειρηματική εμπειρία, το ευρύ φάσμα προϊόντων που αφορούν την στέγη (κεραμίδια, εξαρτήματα στέγης, μόνωση στέγης, φωτοβολταϊκά συστήματα, τζάκια, καπνοδόχοι, συστήματα εξαερισμού) και οι συνεχείς καινοτομίες για πρόβλεψη των αναγκών της αγοράς επιτρέπουν στον όμιλο MONIER να αναπτύσσει βιώσιμα και αποτελεσματικά συστήματα οροφής προς όφελος του καταναλωτή και των σημερινών και μελλοντικών γενιών.