Γιατί μάρμαρο;

Το μάρμαρο είναι από τα ομορφότερα φυσικά πετρώματα λόγω των πλούσιων χρωμάτων και σχεδίων που παρουσιάζονται στη φύση. Το κάθε μάρμαρο λέει τη δική του ιστορία, από το αγνό κρυσταλλικό άσπρο και τις ζεστές γήινες αποχρώσεις του μπεζ, στο σύγχρονο γκρίζο και δραματικό μαύρο. Το γεγονός ότι το κάθε μάρμαρο είναι μοναδικό κάνει τα μαρμάρινα δάπεδα και επενδύσεις ιδιαίτερα, προσωπικά και ανεπανάληπτα, μια γιορτή της μοναδικότητας του προσωπικού γούστου.

Γιατί μάρμαρα από εμάς;

Ποιότητα υλικού

Η ποιότητα στο μάρμαρο είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς είναι φυσικό υλικό και άρα υπόκειται σε διαλογή διαφόρων ποιοτήτων.

Εξειδικευμένες γνώσεις και πολύχρονη πείρα

Διαλέγουμε και εισάγουμε στην Κύπρο μάρμαρα από όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες γνώσεις και πολύχρονη πείρα, στοιχεία απαραίτητα για να εξασφαλίσουν την καλύτερη ποιότητα και την χρωματική ομοιομορφία του μαρμάρου.

Ποιότητα στην επεξεργασία

Η τεχνογνωσία και εμπειρία που έχουμε καθώς επεξεργαζόμαστε το μάρμαρο από το 1987 και το πλήρως εξοπλισμένο εργοστάσιο μας σας εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα όταν έχουμε να κατασκευάσουμε σκάλες, τζάκια, νιπτήρες, επενδύσεις και λοιπές κατασκευές.

Για να δείτε όλη τη συλλογή μας παρακαλούμε επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιπόλεως 40 Λευκωσία.

Κοντά μας θα δείτε εκτός από μάρμαρα και σχιστόλιθο, όνυχα, γρανίτη και τεχνομάρμαρο.