Φυσική πέτρα

Οι φυσικές πέτρες που διαθέτουμε μετατρέπουν ένα απλό, κοινότυπο τοίχο ή δάπεδο σε ένα εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό στοιχείο.

Ακανόνιστες / Ορθογωνισμένες

Οι ακανόνιστες και ορθογωνισμένες πλάκες από φυσικά πετρώματα για πλακόστρωτα ή επενδύσεις τοίχων έχουν μεγάλη αντοχή στον παγετό, αντιολισθητική επιφάνεια και την ιδιαίτερη ομορφιά που παρουσιάζουν οι φυσικές πέτρες.

Πετρόκτιστες

Οι φυσικές πέτρες – πετρόκτιστες δίνουν την αίσθηση της κτισμένης πέτρας χωρίς να χρειάζονται όμως το χρονοβόρο και ακριβό κτίσιμο αλλά απλή συγκόλληση με τσιμεντοπηλό ή κόλλα. Σε χρώματα άσπρο, ζαχαρί, καφέ, γκρι, μπεζ, κίτρινο, μαύρο κλπ.

Λωρίδες

Οι φυσικές πέτρες – λωρίδες έχουν καθαρές γεωμετρικές γραμμές και προσδίδουν μοντέρνα αίσθηση στο χώρο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη τοποθέτηση τους καθώς διατίθενται σε μονοκόμματα πάνελς 15×60εκ. περίπου  που κάνουν την τοποθέτηση τους γρήγορη, εύκολη και οικονομική.

Σκαπιτσαριστές

Οι σκαπιτσαριστές φυσικές πέτρες έρχονται σε ορθογώνια κομμάτια ύψους 3, 5 και 10εκ., ελεύθερου μήκους και σε διάφορα χρώματα: μπεζ, κόκκινο, άσπρο και γκρίζο.

Lava

H φυσική πέτρα Lava δημιουργήθηκε σε ηφαίστεια εκατομμύρια χρόνια πριν και προσδίδει καθαρό και σύγχρονο ύφος. Σε γκρίζο χρώμα, διαστάσεις 60×60εκ. ή υποδιαιρέσεις τους και με δύο υφές (honed/sawn cut) είναι κατάλληλη για εσωτερικά και εξωτερικά δάπεδα και επενδύσεις τοίχων.

Φιλέτα

Οι φυσικές πέτρες φιλέτα-σόκορα έχουν διαστάσεις (περίπου) 3-8εκ. πλάτος , 3-7εκ. πάχος και ελεύθερο μήκος. Έρχονται σε χρώματα γκρι, πράσινο, καφέ και αποχρώσεις αυτών.