Ήμασταν πολύ χαρούμενοι όταν αναλάβαμε την επιδιόρθωση και το γυάλισμα του μαρμάρινου δαπέδου του πολύ γνωστού και πολυτελούς ξενοδοχείου στη Λευκωσία. Το δάπεδο ήταν ιδιαιτέρως φθαρμένο λόγω της πολύχρονης και υπερβολικής χρήσης, είχε χάσει τη γυαλάδα του και φαινόταν παλιό και κουρασμένο.

Τα εντυπωσιακά μάρμαρα Ayax, Alicante και Nero Marquina που αποτελούν το περίτεχνο δάπεδο του ξενοδοχείου είχαν άμεση ανάγκη σοβαρής συντήρησης.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Η μηχανική διαδικασία επαναφοράς γυαλίσματος που ακολουθούμε έφερε το δάπεδο σε τέλεια λείανση, εξαφάνισε τα γδαρσίματα και επανέφερε τη γυαλάδα. Η εργασία έγινε γρήγορα και καθαρά (χωρίς σκόνη) και στο τέλος όλο το δάπεδο καθαρίστηκε και αδιαβροχοποιήθηκε με το ειδικό καθαριστικό που έχουμε σε αποκλειστικότητα.

Σημειώνουμε ότι το γυάλισμα που κάνουμε είναι αποτέλεσμα τριβής (φυσικός τρόπος λείανσης) και όχι χημικός ή με κερί που δίνουν πρόσκαιρο γυάλισμα στο δάπεδο.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό καθώς το δάπεδο ξαναέλαμψε. Από παλιό και κουρασμένο έγινε κυριολεκτικά σαν καινούργιο. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.