Το Perlato είναι ένα μάρμαρο που έχει χρησιμοποιηθεί πολύ στην Κύπρο. Το ουδέτερο μπεζ χρώμα του το κατέστησε πολύ δημοφιλές ιδίως τη δεκαετία του 90 και τώρα αποτελεί το δάπεδο χιλιάδων κατοικιών στην Κύπρο.

Έτσι και τα 2 γειτονικά αυτά διαμερίσματα. Το Perlato όλα αυτά τα χρόνια είχε υπάρξει ένα όμορφο και ανθεκτικό δάπεδο αλλά η χρόνια χρήση του είχε αφαιρέσει τη γυαλάδα του. Κάποιοι λεκέδες από οξύ (θαμπώματα) και κάποια γδαρσίματα ήταν επίσης εμφανή.

Όχι όμως μετά την επεξεργασία που έκανε το επαγγελματικό μας συνεργείο. Με τον εξειδικευμένο μηχανικό τρόπο επαναφοράς γυαλίσματος που ακολουθούμε (όχι κεριά ή χημικά) το Perlato ξαναβρήκε το χαμένη του λάμψη. Θαμπώματα από οξύ και γδαρσίματα εξαλείφθηκαν. Το μάρμαρο έγινε καινούργιο λες και τοποθετήθηκε εκείνη την ώρα και όχι 25 χρόνια πριν. Το γυάλισμα έγινε γρήγορα και χωρίς να βγάλει σκόνη και να βρωμίσει τα σπίτια.

Αν έχετε Perlato στο σπίτι σας να ξέρετε ότι είναι από τα μάρμαρα που με την επεξεργασία μας γυαλίζουν ΠΟΛΥ και αξίζει να τους δώσετε περαιτέρω ζωή ξαναγυαλίζοντας τα!